BOUWTECHNISCHE KEURING

!!! Taxatie en Bouwtechnische keuring voor € 650,- incl. BTW !!!

Erkende Taxaties

 

 

Erkende Keuringen

Alle voor ons werkende taxateurs zijn aangesloten bij één van de brancheorganisaties: LMV, NVM, VBO of RVT. Tevens staan ze vermeld in een van de drie taxateurregisters: NRVT, CRMT of SCVM. Het taxatierapport voldoet altijd aan de eisen van het laatst uitgegeven model taxatierapport financiering woonruimte, vastgesteld door het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF). De taxateur die de woning taxeert is altijd plaatselijk goed bekend en taxeert nooit buiten een straal van 25 km van zijn vestigingsplaats. Wij geven een honderd procent garantie dat de taxatie voldoet aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers in Nederland.

 

Perfectbouw is één van de grootste professionele  bouwtechnische adviesbureaus in Nederland. Al jarenlang  voeren wij bouwtechnische onderzoeken uit, voor particulieren, gemeenten, woningbouwcoöperaties, vastgoedbeheerders en overige instellingen. De bouwtechnische keuring, zoals die door Perfectbouw wordt uitgevoerd, is grondig en het bijbehorende bouwkundig rapport is de meest uitgebreide in deze branche. Het rapport wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen en organisaties zoals de Nationale Hypotheek Garantie.

 
 

U kunt u opdracht op twee manieren doorgeven:

 

Als u onderstaand formulier ingevuld en verzonden heeft, neemt een van onze medewerkers, direct contact met u op om de afspraak te bevestigen en afspraak te maken.
Geef u uw opdracht liever telefonisch door, bel dan direct: 078 68 49 750 of 0800 0900 200 (gratis) Een van onze medewerkers noteert dan de gegevens en kan de uitvoering direct inplannen.

 

LET OP: Deze actie betreft enkelvoudige woonobjecten t-m een inhoud van 800m³. Voor objecten groter dan 800m³ rekenen wij een toeslag van € 75,- incl. BTW per 100m³


GEGEVENS  OPDRACHTGEVER

Achternaam

  Dhr. Mw

Adres + Huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Email


ADRESGEGEVENS WONING  (indien deze afwijken van bovenstaand) 

Adres + Huisnummer

Postcode (indien bekend)

Plaats


BENODIGDE GEGEVENS VOOR BOUWTECHNISCHE KEURING

Bouwjaar pand (indien bekend)

Inhoud m³ (indien bekend)


BENODIGDE GEGEVENS VOOR TAXATIE

Doel van de taxatie

Oversluiting hypotheek

Aan-/verkoopbeslissing

Anders n.l.

Bij aankoopbeslissing, aankoopprijs

Bij oversluiting, benodigde executiewaarde

Nationale Hypotheek Garantie? Ja Nee
Herbouwwaarde? Ja Nee
Verbouwing opnemen? Ja Nee  
Indien verbouwing: Werkzaamheden Bedrag
 
 
 
 

 


GEGEVENS VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK 

Naam (makelaar)

Telefoonnummer overdag


OPMERKINGEN

 

 


Hoe bent u aan ons gekomen?

 
Ja, ik wil bovenstaand object bouwtechnisch laten keuren en tevens laten taxeren voor slechts  € 650,- incl. BTW

 

  

 

Door op de knop "aanvraag verzenden" te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. U vind onze algemene voorwaarden door hier te klikken.

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op 078-6849750.